Innogreen – Brändin rakennusta monipuolisen viestinnän avulla

Olemme tehneet maailmasta vehreämpää yhdessä jo vuodesta 2015 lähtien. Jatkuvan palvelun sopimusmalli mahdollistaa nopean viestinnän lyhyelläkin varoitusajalla. Näin vastaamme kasvavan ja kansainvälistyvän asiakkaamme vaihteleviin tarpeisiin.

VUOSI: 2015 lähtien

TOIMIALA: InnoGreen on vihersisustuksen edelläkävijä, joka valmistaa hyvinvoinnin edistämiseksi viherseiniä ja muita innovatiivisia viherratkaisuja sisä- ja ulkotiloihin. Asiakkaisiin lukeutuu niin kuluttajia, yrityksiä kuin julkisia toimijoita.

PALVELUT: Monipuolista viestintää jatkuvalla palvelusopimuksella

Olemme rakentaneet InnoGreenin brändiä systemaattisella, vuodesta toiseen jatkuneella työllä. Pitkä yhteistyö on mahdollistanut, että olemme päässeet osaksi InnoGreenin arkea sekä oppineet tuntemaan niin asiakaskunnan kuin toimialan läpikotaisin. Näin viestinnällä voidaan aidosti tukea strategisten tavoitteiden saavuttamista.

Tiimimme muun muassa laatii strategiaan pohjautuvat viestinnän suunnitelmat, tuottaa sisältöjä yrityksen eri kanaviin, rakentaa mediasuhteita sekä ideoi ja toteuttaa viestintäkampanjat joustavasti. Vuosien varrelle on mahtunut lisäksi useita tapahtumia, mainoskampanjoita sekä henkilöstön kouluttamista.

ONNISTUMISIA

6000+

Blogin lukukertaa 2019

131 000

Näyttökertaa somessa 2019

16

Mediaosumaa 30-vuotiskampanjassa

Project Gallery