talvinen maisema

REKRY:
ASIAKASVASTAAVA

Olemme tekijöidensä mukaan muovautuva viestintätoimisto. Suunnittelemme ja toteutamme viestinnän kokonaisuuksia, koulutamme ja sparraamme sekä välillä myös venymme ja vanumme tilanteen mukaan. Meillä pääset vaihtelevaan ja nopeatempoiseen työhön ratkaisemaan viestinnän haasteita. Asiakkaisiimme lukeutuu niin globaaleja brändejä kuin paikallisia, intohimoisia yrityksiä. Näistä osan voit kurkata täältä.

Uskomme, että onnelliset ihmiset ovat onnellisia työntekijöitä. Siksi meille on tärkeää, että arvomme selkeys, yhteistyö, rohkeus ja onni näkyvät jokapäiväisessä työssämme. Työntekijämme kuvailevat kulttuuriamme avoimeksi, ihmisläheiseksi ja hassuksi. Toimistollamme on päivittäistä naurua ja joskus jopa hyvääkin huumoria.

OLETKO SINÄ UUSI TYÖKAVERIMME?

Etsimme nyt tiimiimme myyntiin intohimoisesti suhtautuvaa asiakasvastaavaa, jolla pysyy viestinnän projektien langat tiukasti käsissään. Asiakasvastaavana tontillesi kuuluu uusasiakashankintaa, viestinnän suunnittelua sekä projektinhallintaa. Vastaat projektien toteutumisesta suunnitelman mukaisesti ja hoidat asiakasyhteyksiä sujuvasti suomen lisäksi myös englanniksi tai ruotsiksi. Arvostamme projektitaitojen lisäksi laaja-alaista ymmärrystä ja osaamista viestinnästä. Omien viestinnällisten taitojesi mukaisesti saatkin vaihtelevuutta työhösi osallistumalla myös projektitehtäviin. Kerrothan siis hakemuksessasi myös erityisosaamisestasi.

 

Palkkaamme vakituiseen työsuhteeseen ratkaisukeskeisen ja motivoituneen tyypin, joka vie asiat alusta loppuun. Arvostamme uteliasta mieltä, huolellisuutta ja kykyä omaksua uutta. Asiakasvastaavan työssä hyvät sosiaaliset taidot ovat avain onnistumiseen. Etsimämme kaveri tuleekin vaivattomasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa, ottaa tilanteet haltuun ja innostaa tiimiä tarttuvalla energiallaan.

ODOTAMME JO HAKEMUSTASI!

Kerro hakemuksessasi, millaista osaamista toisit tiimiimme ja mitä odotat työltäsi sekä uraltasi Norra Commsilla. Työ on kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan kesällä tai kesälomien jälkeen 2022. Teimme etätöitä jo ennen koronaa, mutta tykkäämme toistemme seurasta niin paljon, että suurimman osan työajasta vietämme toimistollamme Espoossa. Tällä hetkellä konttorimme sijaitsee Suurpellossa, mutta kesällä 2022 muutamme Otaniemeen uusiin tiloihin.

 

Asiakasvastaavan palkkahaitari meillä on 4000-5000 €/kk. Palkka määräytyy kokemuksen ja erityisosaamisen perusteella.  Työn vaativuus on verrattavissa Viesti ry:n määrittelemien vaativan asiantuntijatyön ja päällikkötason tehtävien välimaastoon. Työsuhde-etuihin kuuluu tietysti puhelin, mutta koeajan jälkeen myös Vapaus-työsuhdepyörä. Työterveytemme järjestää Heltti, joka keskittyy terveyshaasteiden ennaltaehkäisemiseen ja hyvinvoinnin edistämiseen.

 

Lähetä hakemuksesi cv:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen hello@norracomms.fi 20.3.2022 mennessä.

 

Ai millaista meillä on työskennellä? Kysy tulevalta kollegaltasi Nella Kelkalta sähköpostitse nella.kelkka@norracomms.fi tai puhelimitse (041-5184544) ti 15.3. klo 13-16.

 

Lisätietoja avoimesta työpaikasta puolestaan antaa Nora Hentunen sähköpostitse nora.hentunen@norracomms.fi tai puhelimitse (040-1587567) ke 16.3. klo 13-16.