talvinen maisema

REKRY:
VIESTINNÄN ASIANTUNTIJA

Olemme tekijöidensä mukaan muovautuva viestintätoimisto. Suunnittelemme ja toteutamme viestinnän kokonaisuuksia, koulutamme ja sparraamme sekä välillä myös venymme ja vanumme tilanteen mukaan. Meillä pääset vaihtelevaan ja nopeatempoiseen työhön ratkaisemaan viestinnän haasteita. Asiakkaisiimme lukeutuu niin globaaleja brändejä kuin paikallisia, intohimoisia yrityksiä. Näistä osan voit kurkata täältä.

Uskomme, että onnelliset ihmiset ovat onnellisia työntekijöitä. Siksi meille on tärkeää, että arvomme selkeys, yhteistyö, rohkeus ja onni näkyvät jokapäiväisessä työssämme. Työntekijämme kuvailevat kulttuuriamme avoimeksi, ihmisläheiseksi ja hassuksi. Toimistollamme on päivittäistä naurua ja joskus jopa hyvääkin huumoria.

OLETKO SINÄ UUSI TYÖKAVERIMME?

Etsimme nyt tiimiimme viestinnän asiantuntijaa, jolla on sana ja kynä hallussa. Viestinnän asiantuntijana osallistut viestinnän suunnitteluun asiakasvastaavan aisaparina ja tuot tiimiin näkemystä luovasta ja tehokkaasta viestinnästä. Hoidat huolellisesti erilaiset viestinnän projektitehtävät, kuten sisällöntuottamisen, tiedotteiden laadinnan ja yhteistöiden koordinoinnit. Omien erikoistaitojesi mukaisesti sinulla on mahdollisuus päästä tekemään myös esimerkiksi kriisiviestintää, tapahtumia tai vaikkapa viestinnän koulutuksia.

 

Palkkaamme vakituiseen työsuhteeseen motivoituneen tyypin, jolta löytyy rohkeutta ideoida uutta, ratkaisukeskeisyyttä haasteiden keskellä sekä janoa tehdä tuloksellista viestintää. Arvostamme uteliasta mieltä, kielitaitoa ja kykyä omaksua uutta. Tarkempi pesti ja työnkuva muotoutuvat sopivan henkilön löydyttyä. Haluammekin tietää, millaisissa töissä ja olosuhteissa olet parhaimmillasi. Tästä pestistä on myös mahdollista kasvaa esimerkiksi asiakasvastaavan tehtäviin.

ODOTAMME JO HAKEMUSTASI!

Kerro hakemuksessasi, millaista osaamista toisit tiimiimme ja mitä odotat työltäsi sekä uraltasi Norra Commsilla. Työ on kokoaikainen ja alkaa touko-kesäkuussa tai kesälomien jälkeen 2022. Teimme etätöitä jo ennen koronaa, mutta tykkäämme toistemme seurasta niin paljon, että suurimman osan työajasta vietämme toimistollamme Espoossa. Tällä hetkellä konttorimme sijaitsee Suurpellossa, mutta kesällä 2022 muutamme Otaniemeen uusiin tiloihin.

Viestinnän asiantuntijan palkka meillä on 3100-4100 €/kk. Palkka määräytyy kokemuksen ja erityisosaamisen perusteella. Työn vaativuus on verrattavissa Viesti ry:n määrittelemien asiantuntijatyön ja vaativan asiantuntijatyön tehtävien välimaastoon. Työsuhde-etuihin kuuluu tietysti puhelin, mutta koeajan jälkeen myös Vapaus-työsuhdepyörä. Työterveytemme järjestää Heltti, joka keskittyy terveyshaasteiden ennaltaehkäisemiseen ja hyvinvoinnin edistämiseen.

 

Lähetä hakemuksesi cv:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen hello@norracomms.fi 20.3.2022 mennessä.

 

Ai millaista meillä on työskennellä? Kysy tulevalta kollegaltasi Nella Kelkalta sähköpostitse nella.kelkka@norracomms.fi tai puhelimitse (041-5184544) ti 15.3. klo 10-13.

 

Lisätietoja avoimesta työpaikasta puolestaan antaa Nora Hentunen sähköpostitse nora.hentunen@norracomms.fi tai puhelimitse (040-1587567) to 17.3. klo 13-16.