top of page

Suora Broadcast

Vaativiin live-tuotantoihin erikoistunut tekninen tuotantotalo ja monikamera-live-tuotantojen markkinajohtaja Suomessa

Ideoimme ja toteutimme innostavaa muutosviestintää osana Suora Broadcastin brändiuudistusta. Valmensimme myös Suora Broadcastin johtoa esiintymisessä ennen tärkeää brändijulkistusta.

TAVOITE
Entinen Streamteam Nordic uudisti brändiään ja samalla vaihtui myös yrityksen nimi vastaamaan paremmin yrityksen tuottamaa palvelua. Muutoshetkellä vuonna 2021 yrityksessä työskenteli n. 50 vakituista työntekijää ja 150 mediatuotannon freelanceria. Tavoitteena oli viestiä muutoksesta innostavasti ja yhtäaikaisesti koko henkilöstölle.

HAASTE
Miten tavoittaa ja innostaa 200 työntekijää etänä? Yrityksen sisäisiin yhteisiin juttuihin osallistuminen oli projektia aloittaessa korona-aikana heikkoa. Lisäksi yrityksen johto kaipasi tukea suuren juhlapuheen valmisteluun.

RATKAISU
Suunnittelimme Suora Broadcastin johtoryhmän kanssa lanseeraustapahtuman, joka striimattiin koko henkilöstölle livenä, jotta osallistua voisi mistä tahansa. Henkilöstölle lähetettiin kutsut kotiin mysteerilaatikon muodossa. Salamyhkäinen kutsu sisälsi vain tilaisuuden ajankohdan sekä uuden brändin lupauksen ”Like Never Seen Before”.

Ennen tilaisuutta valmensimme yrityksen perustajaa esiintymisessä sekä autoimme tulevaisuuteen katsovan juhlapuheen kirjoittamisessa. Lanseerauspäivänä lähetettiin juhlapaketit myös tärkeimmille asiakkaille sekä tiedote muutoksesta ja tulevaisuuden suunnitelmista jaeltiin laajalti eri sidosryhmille.

Norra_Nora_1_edited.jpg

KYSY LISÄTIETOJA:

Nora Tåg

nora.tag@norracomms.fi
+358 40 158 7567

bottom of page